divendres, 27 de desembre del 2013

Collita 2013 (7)

The National - Demons / Sea of Love

Després de la lleuger (gran, de fet) frustració que va ser High Violet, per fi els National han recuperat el bon estat. S'han suavitzat, estilitzat, sonen més elegants i adults, però segueixen oferint cançons memorables. Tant, de fet, que costa escollir-ne només una d'aquest Trouble will find me. De manera que no ho faig.

Per una banda, Demons comença amb la gravetat de la veu de Matt Berninger, el ritme creixent al que ens tenen acostumats i una melodia enganxosa que t'acompanya la resta del dia. Una preciosa cançó de pop elegant que agrada des de la primera vegada que l'escoltes.

Sea of Love, per altra banda, recupera les guitarres, els ritmes més marcats, la bateria més picada d'altres àlbums mostrant que The National no són només cançons lentes i melangioses, sinó que també saben aportar ritme.

Aquestes només són dues cançons, per no eternitzar-me, però la veritat és que la majoria de les cançons de Trouble will find me podrien figurar aquí. No en va ha estat l'àlbum que més vegades he escoltat aquest 2013.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada